Promoció destacada
Veure oferta
Veure oferta

Enhorabona, esteu a punt de reservar al millor preu!

Veure avantatges web!
Veure avantatges web!
Veure oferta

LA CUINA I EL NOSTRE RESTAURANT

La nostra cuina és casolana i oferim diferents plats típics de la Vall elaborats amb cura per satisfer els diversos gustos dels nostres clients.
Servim esmorzars, dinars, sopars. Tenim diferents menús i carta amb un gran ventall de plats per poder escollir amb opció d’emportar-se’ls a casa.

El nostre restaurant compta d’un menjador amb un espai ampli, flexible i amb grans finestrals on es pot gaudir de tot el poble i gran part de la Vall. Té capacitat per a 100 persones aproximadament.

ELS NOSTRES PLATS

Disposem d’un espai tranquil i acollidor amb menjar casolà pensat per adaptar-se a qualsevol necessitat dels nostres clients sense perdre qualitat i servei. El nostre restaurant està pensat per viure una experiència amb tots els seus sentits: Una celebració especial, una trobada amb amics, un sopar íntim… Estem preparats per atendre colles grans i grups que vulguin fer les seves excursions i/o sortides per la Vall.
Tenen la possibilitat de personalitzar el menú i escollir entre una amplíssima varietat dels nostres plats. Si ho desitgen, poden venir al nostre local i conèixer-nos en persona i així poder veure els menús i la carta.

HORARI DEL RESTAURANT

Esmorzar: 9:00 – 11:00
Menjar: 13:00 – 16:30
Sopar: 21:00 – 22:30

RESERVES

Teléfono: 972 741 062
Correu: hostalescon@hotmail.es